Hjem > Hjælp

Hvordan kan vi hjælpe?Find det rigtige svar.

  Ofte stillede spørgsmål.

  RETUR TIL BUTIKKEN - GRATIS


  Returner din ordre til en af vores butikker helt GRATIS. Alle ordrer kan returneres i løbet af 14 dage eller ombyttes i løbet af 28 dage, efter modtagelse af varerne. Det kan tage op til 15 arbejdsdage for varen at blive leveret til lageret, efter afsendelse, og yderligere 3-5 arbejdsdage for at returneringen behandles og krediteres din konto.
   

  RETURNERING VIA POST

  Hvis du ikke kan returnere dit køb til en af vores butikker, kan du også bruge vores nemme returportal. Du har 14-dages returret fra det tidspunkt, du har modtaget pakken. 
   
  Vær venligst opmærksom på, at vi ikke tilbyder fri levering på returneringer. Du kan returnere dine ordrer for 116,25 kr. via Post Danmark. Klik her for at starte en returnering. Det kan tage op til 15 arbejdsdage for varen at blive leveret til lageret, efter afsendelse, og yderligere 3-5 arbejdsdage for at returneringen behandles og krediteres din konto.
   
   

  RETURNERING - KLARNA SOM BETALINGSMETODE

   
  Produkter som er betalt med Klarna, kan enten returneres i en af JD-butikkerne i Danmark, eller via posten med vores returportal. I øjeblikket tilbyder vi desværre ingen gratis bytte- eller returneringsservice via post.
   

  RETURNERING - PAYPAL SOM BETALINGSMETODE

  Hvis du har betalt for din ordre med din PayPal-konto kan du få tilbagebetalt dine udgifter for returportoen. Læs mere her.
   
  Sådan gør du:

  1. Placer din ordre med JD og vælg PayPal som betalingsmetode. Produkter, som er betalt med Paypal, kan returneres i enhver JD-butik i Danmark, eller med post ved brug af vores returportal. Husk at opbevare forsendelses beviset.
  2. Log på din PayPal-konto, og vælg betalingen for den vare, du har returneret. Klik på "Anmod om tilbagebetaling af returporto" under betalingsoplysningerne, og upload de dokumenter, du bliver bedt om. Hvis der mangler dokumenter i din fil, har du yderligere 14 kalenderdage fra datoen for den oprindelige anmodning om tilbagebetaling til at uploade dokumenterne. Hvis du vil redigere en anmodning, skal du logge på din konto og vælge betalingen for den vare, du har returneret, og derefter klikke på "Anmod om tilbagebetaling af returporto’’.
  3. Hvis din anmodning godkendes, vil PayPal refundere din konto med et beløb på op til 220 dkk i løbet af 10 hverdage. Vilkår og betingelser gælder. 
   

  Du kan tracke din ordre på følgende måder:

  1. Gå ind på www.jdsports.dk/track-my-order/ og tast dit ordrenummer ind, e-mailadressen du brugte til din ordre samt. din postkode. 
  2. Tryk på trackinglinket som findes i den bekræftelsesmail vi sendte, da du placerede din ordre. 
  3. Log ind på din JD konto via Min konto og tryk på 'Mine ordrer'. 

  Vær venligst opmærksom på, at det ikke er muligt at tracke ordrer der har butikslevering.

   

  Er du stadig i tvivl over hvor din ordre er? Kontakt venligst vores kundeserviceteam her og sørg for at have dit ordrenummer ved hånden. 

  Vi anbefaler dig at vente på en email, som bekræfter forsendelsen af din ordre, da den vil indeholde sporingsinformationer.

   

   

  Vilkår og betingelser – Juleudsalg

  John David Sports Fashion (Irland) Limited (Firma nr. 448434) ved 3 Burlington Road, Dublin 4.

  Fredag d. 24. December 2021 tidligst kl. 17.00 GMT+1

  Under vores ‘Juleudsalg’ tilbydes:

   
  1. Op til 50% rabat på udvalgte varer. Denne rabat er kun på udvalgte produkter og vil automatisk blive vist på produktet, både med ’før’ og ’nu’ pris.
  2. På udvalgte varer under Juleudsalget har vi op til 50% rabat. Denne rabat er kun på udvalgte produkter og vil automatisk blive vist på produktet, både med ’før’ og ’nu’ pris.
   

  Herretøj: Udvalgte produkter fra bl.a adidas, Ellesse, Fila, McKenzie, Nike, Puma, Supply & Demand og The North Face.

  Herresko: Udvalgte produkter fra bl.a Fila, adidas, New Balance, Nike, Puma og Vans.

  Dametøj: Udvalgte produkter fra bl.a adidas, Ellesse, Nike, Pink Soda Sport og Sixth June

  Damesko: Udvalgte produkter fra bl.a Fila, Puma, Nike og adidas.

  Juniortøj: Udvalgte produkter fra bl.a adidas, Fila, McKenzie, Nike, Puma, Sonneti og Jordan.

  Juniorsko: Udvalgte produkter fra bl.a adidas, Nike, Converse og Fila

  Børnetøj: Udvalgte produkter fra adidas og Mckenzie.

  Børnesko: Udvalgte produkter fra bl.a Nike, Converse, Fila, Puma og adidas.

  Tøj til småbørn: Udvalgte produkter fra Mckenzie.

  Sko til småbørn: Udvalgte produkter fra bl.a adidas, Lacoste, Nike og Fila 

  Tilbehør: Udvalgte produkter fra bl.a Nike, Puma, Ellesse, Fila og The North Face.


  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre online tilbud, som ses på vores hjemmeside.

  • JD Sports opretholder rettigheden til at afvise en hvilken som helst rabatkode, som er brugt, udløbet eller falsk.

  • Få op til 50% rabat på udvalgte varer i butikken og på udvalgte varer online.

  • Varer købt under førnævnte tilbud kan IKKE ombyttes til kontanter, og værdien kan IKKE overføres til betalingskort. Bliver en eller flere varer returneret, får kunden varens/varernes værdi, der var svarende til tilbudsprisen, returneret i form af gavekort til JD Sports. Dette påvirker ikke de almindelig rettigheder ved købsloven.

  • Der tilbydes ikke rabat ved køb af gavekort.

  • JD Sports opretholder rettigheden til at (i) annullere et hvilket som helst tilbud til ehver en tid; (ii) annullere eller afvise alle personlige fordele ved hvilket som helst tilbud; (iii) ændre i vilkår og betingelser til enhver en tid; og (iv) begrænse antallet af rabatkoder online.

  • Tilbuddet er gyldigt fra 24.12.2021. Notér venligst, at nogle varer i tilbuddet, Op til 50% rabat på udvalgte produkter, vil være tilgængeligt før tilbudsperiodens startdato og nogle varer vil fortsætte med at være på tilbud efter Juleudsalget.

   
  I få tilfælde kan vi desværre ikke sende alle de varer du har bestilt. Når dette er tilfældet, vil vi informere dig om den manglende vare via mail. 

  Vær venligst opmærksom på, at vi refundere den fulde værdi, af de varer, som ikke er blevet sendt hjem til dig.

  Hvis du ikke har modtaget nogen form for kommunikation om en manglende varer samt. ikke modtaget en fuld refundering efter 5 arbejdsdage, vil vi venligst bede dig om at kontakte vores kundeserviceteam
   

  Vi beklager at din ordre blev annuleret. Vi blev desværre nødt til at annulere din ordre, da de varer du bestilte, var udsolgt på paknings-tidspunktet. Vores kundeservice team kan desværre ikke svarer på, om et produkt kommer tilbage på lager snarrest. Derfor vil vi anbefale dig, at tjekke de seneste produkter ud her, da en anden vare måske vil fange din opmærksomhed.

  Hvordan får jeg fat i en returseddel?


  For at sende en pakke retur, har du en af følgende muligheder:


  Skriv dit ordrenummer, hvorfor du vil returnere varen / varerne og kontaktoplysninger (navn, adresse og telefonnummer på den person, der købte varerne) på et stykke papir og smid det i din forsendelse. Sørg for, at forsendelsen er pakket godt ind, og returner derefter via vores returportal inden for 14 dage efter modtagelse af varerne.


  Tag varerne med i en JD-butik, og returner GRATIS inden for 14 dage efter modtagelse, eller byt dem mod andre varer inden for 28 dage. Husk at have dit ordrenummer ved hånden.


  Du kan også kontakte vores kundeservice, som mere end gerne vil hjælpe dig med din returnering og andre spørgsmål.

  Har du ikke har modtaget en bekræftigelsesemail på din ordre i din indbakke, skal du først tjekke dit spamfilter på din email. Emailen er muligvis endt der.

  Notér venligst, at når ordren er pakket og sendt, er det ikke muligt for os at gensende din bekræftigelsesemail.

  Ved at logge ind på din JD konto, kan du se om vi har modtaget din ordre ved at klikke på 'Mine ordrer'. Kontakt venligst vores kundeservice, hvis du ikke kan se din nye ordre på 'Mine ordrer'-oversigten eller hvis du ikke har en JD konto. Se hvordan du kontakter kundeservice her.

  Ja. Er der mangler ved din ordre, skal du kontakte os via e-mailadressen kundeservice@jdsports.dk. Alternativt kan du medbringe din beskadigede vare og kvittering til en af vores butikker, hvor en medarbejder vil hjælpe dig med reklamationen.

  Læs mere om returnering her.

  Ja. Du kan få pengene for din ordre refunderet til din konto.


  Læs mere om returnering her.

  JEG HAR PROBLEMER MED LEVERING

  Du kan tracke din ordre på følgende måder:

   1. Gå ind på www.jdsports.dk/track-my-order/ og indtast dit ordrenummer samt den e-mail adresse, du har brugt til at lave din ordre, eller dit postnummer.
   2. Klik på trackinglinket, som du modtog i mailen med din bekræftede ordre.
   3. Log ind på din JD konto via www.jdsports.dk/myaccount/login/ og klik på 'Mine ordrer'.

  Bemærk venligst, at det ikke er muligt at tracke ordrer som leveres til butikken.

  Hvis du stadig har problemer med din levering, bedes du kontakte vores kundeservice.

  JEG FIK IKKE DEN VARE, SOM JEG BESTILTE

  I nogle tilfælde er det ikke muligt for os at sende den vare, som du bestilte. I dette tilfælde sender vi dig en email, hvor vi informerer dig om, hvilke(n) vare(r) der mangler fra din ordre.

  Vi refunderer selvfølgelig det fulde beløb for de(n) manglende vare(r). Har du ikke modtaget dine penge inden for 5 arbejdsdage, bedes du kontakte vores kundeservice.

  JEG HAR MODTAGET ET FORKERT PRODUKT

  Har du modtaget et forkert produkt i din ordre, skal du kontakte kundeservice umiddelbart efter modtagelsen. En medarbejder vil hjælpe dig med mulighederne for returnering/refundering.

  JEG HAR MODTAGET ET BESKADIGET PRODUKT

  Hvis du modtager et beskadiget produkt, skal du kontakte kundeservice umiddelbart efter modtagelsen. En medarbejder vil hjælpe dig med mulighederne for returnering/refundering.

  Alternativt kan du også få hjælp i en af vores butikker. Her vil en medarbejder hjælpe dig med mulighederne for returnering/refundering. Husk at medbringe kvitteringen som bevis for købet.

  MIN ORDRE BLEV ANNULLERET

  Kontakt venligst vores kundeservice, så vi kan finde årsagen til annulleringen og hjælpe dig videre.

  Se hvordan du kontakter kundeservice her.

  Ifølge købsloven har du 14 dage til at fortryde dit køb. Du vil kunne få en refundering såfremt, at varen returneres i samme tilstand, som da den blev modtaget.

  Hvis du har betalt kontant eller med Klarna, Paypal, kredit- eller debetkort, kan du returnere dit køb i alle JD-butikker i Danmark indenfor 14 dage efter købet. Vær opmærksom på, at det kan tage 3-5 hverdage før, at pengene vil være på din konto. 

  Hvis du ikke har mulighed for at returnere dit køb ved personlig henvendelse i JD-butikken, kan du i stedet sende den tilbage til vores varehus via post. Når vi har modtaget ordren, sender vi dine penge retur til din konto. Dette kan tage op til 5 arbejdsdage. Hold venligst øje med din e-mail, da vi her sender dig informationer angående din ordre/returnering.

  Bemærk venligst, at kunden selv står for at betale returneringen af ordren. Du kan returnere via Post Danmark for 116,25 kr.

  Personificerede produkter vil kun blive refunderet, hvis der er sket en stave- eller produktionsfejl i produktet, da denne type produkt ikke kan sælges igen.

  I fleste tilfælde refunderer vi varens fulde beløb, såfremt at varen refunderes inden for købslovens rammer. 

  Læs mere om vores Retur og Ombytning under juleperioden her.

  Loading

  Andre måder at få hjælp på.

  Gavekort

  Gavekort

  50 kr. - 3000 kr.

  Det ultimative gavekort er det eneste gavekort, du har brug for. Det er den perfekte gave og kan bruges i alle JD butikker i hele Danmark!

  Køb gavekort

  Vores butikker

  Find en butik

  Find din lokale JD butik, se åbningstider og find ud af, hvor du kan få gratis levering med 'Butikslevering'!

  Find min nærmeste butik

  Download vores Apps

  Shop 24/7 med JD app'en. Få adgang til eksklusive tilbud & shop de nyeste drops på farten!

  Download fra App Store Download fra Google Play
  Vi accepterer de følgende betalingsmetoder
  PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo
  Besøg vores samarbejderes hjemmesider på   www.jdplc.com Copyright © 2022 JD Sports forbeholder alle rettigheder
  Loading

   
  Til toppen